ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Avukat cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor

Avukat cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Avukat Burhan Veli Torun’un evinin önünde otomobilinin içerisinde kurşunlanarak öldürülmesinin üzerinden tam bir hafta geçti. Ancak cinayetle ilgili kesin bir açıklama
Avukat Burhan Veli Torun’un evinin önünde otomobilinin içerisinde kurşunlanarak öldürülmesinin üzerinden tam bir hafta geçti. Ancak cinayetle ilgili kesin bir açıklama yapılmadı.
Emniyet müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ifade ederken, cinayetin basit bir olay olmadığı, organize bir suç olduğunu ifade ediliyor. Burhan Veli Torun kavaklık mahallesindeki evinin önünde 9 kurşunla öldürüldükten sonra polis, eşi Nevin Torun ve diğer görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda 4-5 kişiyi gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şahısların isimlerinin, olayla ilgisi olabileceği belirtilirken diğer şahısların kaçmaması için açıklanmadığı bildirildi.
Yetkililer, olayın kesinlikle aydınlanacağını kaydederken, katil zanlısının kim olduğunun belirlendiğini başka bağlantıları olup olmadığının araştırıldığını söylediler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *