ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Avcı, milletten aldığımız güçle bayrağı burca dikeceğiz

Avcı, milletten aldığımız güçle bayrağı burca dikeceğiz
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2022 / 14.29
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2022 / 14.29
Doğru Yol Partisi il binası törenle açıldı

Doğru Yol Partisi Gaziantep il binası dün saat 15:00’te törenle hizmete açıldı. Hürriyet Caddesi, vilayet iş hanı üçüncü katındaki parti binasının açılışına vatandaşlar ve parti yöneticileri katıldı.

Doğru yol Partisi Gaziantep il teşkilatının kurulması ve il binasının açılışı dolayısıyla bir konuşma yapan Genel Başkan Yıldırım Avcı, “Hedefimiz devlet iradesine dayalı, hürriyeti, demokratik cumhuriyettir. Başarıya ulaşacağız, bayrağı burca dikeceğiz” dedi.

Avcı, “Sevgili Gaziantepliler temel fikir ve felsefesine bağlı dava arkadaşlarım. Sonunda mutlaka muvaffak olacağız müjdesini vermek için aranızdayım. Hürriyeti demokratik hak ve adaleti savunan, milli irade üstünlüğüne hakim kılmaya çalışan, milli ve manevi değerlere, maziye, geleceği, milletin bütünlüğüne, ülkenin bölünmezliğine gönülden bağlı Türk milliyetçilerinin başları bulutlara değecek kadar diktir.

Refah, imar, inşa, milletin saadeti, ülkenin Ümranın neticesidir. Davamız doğru, hedefimiz doğru, yolumuz doğrudur. Doğru Yol Partisi teşkilatı olarak, yurt sathında her il ve her ilçe kendi kalesine sahip olacaktır. Davayı inançlı bütün arkadaşlarımı bir arada, hevesli ve azimli görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Ankara’da görev yapan bizler genel merkez olarak bütün iller ve ilçeler teşkilatımız ve aziz milletimiz tarafından kucaklandığımız için, sizlerden ve milletimizden aldığımız güçle başarıya ulaşacağız ve bayrağı burca dikeceğiniz. Hedefimiz millet iradesine dayalı hürriyeti demokratik cumhuriyettir. Bu hedefe giden yol doğru, buna yönelmeyen her yol ne sebeple olursa olsun yanlıştır. Hep milletin yanında olacağız. Gücümüzü Allah’ın yardımından milletin inanç ve teveccühünden alıyoruz. Allah doğru yoldan ayırmasın” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *