ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ata’yı anıyoruz

Ata’yı anıyoruz
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2021 / 13.20
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2021 / 13.20
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 64. yıl dönümünde tüm yurtta ve şehrimizde yarın törenle anılacak.

Demokrasi Meydanı’ndaki anma töreni yarın saat 08.55’te Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başlıyor. Vali, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Baro Başkanı, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulunulacak ve istiklal Marşı okunacak.

Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te ise askeri bandonun vereceği işaretle birlikte saygı duruşunda bulunulacak. Bu arada fabrikalar, trenler, belediye araçları ve diğer araçlar siren ve klaksonlarını çalacak. Daha sonra tören Büyükşehir Belediyesi’nde devam edecek.

Öte yandan Gaziantep Üniversitesi tarafından Ulu Önder Atatürk’ün Ölümünün 64. yıldönümü nedeniyle anma töreni yapılacak. Yarın gerçekleştirilecek olan anma töreni saat 08.45 Gaziantep Üniversitesi Senatosu tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başlıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *