ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Aşk teklif ettiği kadın kendini pusuya düşürdü

Aşk teklif ettiği kadın kendini pusuya düşürdü
YAYINLAMA: 05 Ekim 2022 / 13.59
GÜNCELLEME: 05 Ekim 2022 / 13.59
Aşk teklif ettiği kadın tarafından reddedilince ısrarlarını sürdüren bir kişi, kadının ailesi tarafından dövüldü. Aile, şahsı oyuna getirip dövdü, komşulara da eve hırsızlar girdiği içinde dövdüklerini söyledi. Ne olup bittiğini anlamayan tacizci soluğu hastanede aldı.

Aile meclisi dayağa karar verdi

Alınan bilgiye göre, 45 yaşındaki bir erkek 43 yaşındaki bir kadına aşk teklif etti. Kadın, adamın teklifini reddetti. Ancak teklifinde ısrar eden adam, kadını rahatsız etti. Adamın ısrarlarından rahatsız olan kadın bu durumu damadına ve oğluna söyledi. Kadının damadı ve kızı evinde toplanan aile meclisi ile birlikte bu tacizciye ders verme kararı aldı.

Alınan kararlardan sonra kadın, adamı arayarak teklifini kabul ettiğini, ancak kızının evine gelmesini, çünkü oranın daha güvenli olduğunu söyledi. Adam, kadının kendisine verdiği saatte kızının evi olan Yeşilevler mahallesine gitti. Adam evde kadın, kızı ve damadı ile birlikte birkaç kişi daha gördü. Adam eve gelince onunla konuşmaya başladı. Adamın teklifini tekrarlaması üzerine aile fertleri, komşularına adamın hırsızlık amacıyla eve girdiğini söyledi.

İyice dayak yiyen adam, daha sonra Gaziantep devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *