ANASAYFA arrow right Teknoloji

Asfaltlama çalışmaları Çakmak Mahallesi’nde sürüyor

Asfaltlama çalışmaları Çakmak Mahallesi’nde sürüyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
Çakmak Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor.
Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfalt çalışmaları Çakmak Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor.
Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çakmak Mahallesi'nde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmaları hızla sürdürüyor. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler. Bazı kaldırım taşlarının yerinden çıktığını ve kaldırımların kullanılamaz hale geldiğini söyleyen vatandaşlar belediyenin hemen harekete geçerek çalışma başlattığını belirttiler. Yapılan kaldırım yenileme çalışmasıyla mahallenin yeni görünüme kavuşacağını ifade eden vatandaşlar, “Şehitkamil Belediyemizin tarafından mahallemizde yapılan kaldırım çalışması ve yol asfaltlama çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Şuanda kaldırımların tümü modern hale geldi. Kaldırım çalışmasının ardından sıfır asfaltlama çalışması da yapılacak. Asfaltlama çalışmasının ardından mahallemiz yeni görünümüne kavuşacak. Mahalle sakinleri olarak yapılan bu hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Çakmak Mahalle Muhtarı Zeki Elbeyli ise, yapılan çalışmaları çok güzel bulduğunu belirterek, "Mahallemizde eskiden kaldırımlarda çöken yerler vardı. Bunun düzeltilmesi için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ricada bulunduk. Sağ olsun Başkanımızda bu isteğimizi yerine getirerek, mahallemizde kaldırım ve yol asfaltlama çalışması başlattı. Mahallemizin şuanda bozuk olan kaldırımları yeniden düzenleniyor. Bunun arkasından da sıfır asfalt çalışması yapılacak. En kısa sürede mahallemizin bu sorunu ortadan kalkacak. Bunun içinde Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na şahsım ve mahallelim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.Adem kesenek


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *