ANASAYFA arrow right Teknoloji

Araban’da öğrenciler tablate kavuştu

Araban’da öğrenciler tablate kavuştu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
9.sınıf öğrencilerinden oluşan 173 öğrenci olmak üzere toplam 204 adet tablet dağıtıldı.
Araban Anadolu Lisesi öğretmenleri ile 9.sınıf öğrencilerine ilk etapta toplam 204 adet tablet dağıtıldı.
Araban Anadolu Lisesi idaresince düzenlenen törende, ilk etapta 31 öğretmen ile 9.sınıf öğrencilerinden oluşan 173 öğrenci olmak üzere toplam 204 adet tablet dağıtıldı. Fatih Projesi kapsamında ilk etapta Araban Anadolu Lisesi’nin 31 öğretmeni ile okulun 9.sınıfında eğitim gören 173 öğrencisine olmak üzere toplam 204 adet tablet bilgisayar şifreleriyle birlikte teslim edildi.
Tablet bilgisayarların nasıl kullanılacağı, eğitime sağlayacağı katkılar okulun bilişim ve teknoloji öğretmenleri tarafından öğretmen ve öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi. Tablet bilgisayarların eğitime katkılarının büyük olacağı düşünülüyor. Tablet bilgisayarlara tüm derslerin müfredatı ve planları yüklendi. Öğrencilerin bundan sonra kitap taşımadan kurtulacağı ve internetle beraber öğretmenin öğrenciyi ödev ve proje konusunda takibinin de yapılabileceği bir uygulama olduğu bildirildi.
Tablet bilgisayarlarını teslim alan Araban Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri de Milli Eğitim Bakanlığı’nın Fatih Projesi kapsamındaki tablet uygulamasının eğitime önemli katkı sağlayacağını ve bu konudaki memnuniyetlerini belirterek yetkililere teşekkür etti.Adem kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *