ANASAYFA arrow right Güncel

Araban’da kurban kesim yerleri belirlendi

Araban’da kurban kesim yerleri belirlendi
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2020 / 20.28
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2020 / 20.28
Araban ilçesi Belediyesi, ilçede Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında yaptığı çalışmalarla kurban kesim yerlerini de belirledi.

 

Araban ilçesi Belediyesi Başkanı Hasan Doğru başkanlığında alınan kararla ilçe merkezindeki kurban kesim yerleri olarak Yenialtıntaş Mahallesindeki eski mezbahane ile GASKİ arıtma tesisi yanında bulunan mezbahane de yapılacağı belirlendi. Komisyon kararıyla belirlenen yerlerin dışında ilçenin cadde ve sokaklarında kurbanlık kesimi yasaklandı.

Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı komisyonu ile başkanlık makamında gerçekleştirdiğimiz toplantı sonunda alınan komisyon kararıyla, Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın daha rahat, temiz ve hijyen bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için titiz bir çalışma yaptık. Yeni tip Covid-19 korona virüs tedbirleri kapsamında kurban kesim yerlerinde en az 1,5 metre olacak şekilde fiziki mesafenin korunmasına dikkat edileceği ve maske takmanın zorunlu olacağı kararlarının alındığını belirtti’’ dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *