ANASAYFA arrow right Teknoloji

Antalya Belediyesi de MST’yi tercih etti

Antalya Belediyesi de MST’yi tercih etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.41
Antalya Büyükşehir Belediyesi, iş makinası parkını Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen
Antalya Büyükşehir Belediyesi, iş makinası parkını Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen 12 adet kazıcı yükleyici ile güçlendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iş makinalarının teslim töreninde taptığı konuşmada, Gazipaşa’dan Kaş’a, sahillerden Toroslar’ın zirvesine kadar yol çalışması yaptıklarını anımsatarak, 11 milyon liralık yatırımla, 43 yeni iş makinesini araç parkına dahil ettiklerini söyledi.

Aralarında Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen 12 adet kazıcı yükleyicinin de bulunduğu iş makinalarının bazılarını kullanarak test eden Türel, “Yeni araçlar, Alanya’nın, Manavgat’ın, Akseki’nin, Korkuteli’nin, Kumluca’nın, Kaş’ın köylerine daha iyi hizmet, daha iyi yol, daha fazla su götürmek için kullanılacak” dedi.

Yolu olmayan mahalle, yayla bırakmamak için araç parkını güçlendirmeye devam ettiklerini kaydeden Türel, “Alınan araçların hepsi dünyanın en iyi markaları. Aldığımız araçları sanayide yatan araç değil, arazide de çalışan araç olarak planlıyoruz. Antalya’nın her kuruşu dikkatle harcanıyor” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *