ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Anketler şişirme ve yönlendirmeye yönelik

Anketler şişirme ve yönlendirmeye yönelik
YAYINLAMA: 17 Haziran 2021 / 14.14
GÜNCELLEME: 17 Haziran 2021 / 14.14
3 Kasım seçimleri için AK Parti ile ANAP’ın birincilik için yarıştığını söyleyen ANAP eski İI Başkanı ve ANAP Seçim Komitesi Başkanı Mehmet Büyüknacar, “ANAP’ın baraj sorunu yok aksine ANAP bu seçimde oy patlaması yapacaktır” dedi. Büyüknacar, seçim sonucuyla ilgili yapılan anketlerin tamamen düzmece uyduruk olduğuna dikkat çekti.

Büyüknacar, 4 Kasım sabahı anket şirketlerinin belirlediği sonuçların tam tersi çıkması halinde bu şirketlerin güvenirliliğini yitireceğini ve çok büyük darbe alacaklarını açıkladı. Anket sonuçlarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyleyen Mehmet Büyüknacar, “Partilerin durumu seçime on gün kala belli olur. Üstelik vatandaşlar bu seçimde hissi değil aklını kullanarak oy kullanacak. Ülkeyi kim huzura mutluluğa AB’ye taşıyacaksa o gücü o inancı hangi partide görürse oyunu da sandıkta o partiye verecektir. Seçmen ülkeyi 5 yıl yönetecek kadroyu seçeceği için çok seçici ve dikkatli oy kullanacaktır. Bu nedenle ülkeyi bir maceraya sürükleyeceklerine inanmıyorum” dedi.

ANAP’ın baraj sorunu olmadığını söyleyen Büyüknacar, AK Parti’nin şişirildiğini CHP’nin ise yine iddia edildiği kadar oy alamayacağını söyleyerek, Genç Parti’nin de tamamen fiyasko olduğunu söyledi. ‘Genç Parti yüzde 10 barajı aşarsa siyaseti bırakırım’ diyen Büyüknacar, “Gaziantep Türkiye’nin bir aynasıdır. Verdiği konserli mitinge gelenlerin sayısı 2 bin civarında, alacağı oyda yüzde 2, daha fazla olmaz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *