ANASAYFA arrow right Spor

Ankas golcüsünü buldu

Ankas golcüsünü buldu
YAYINLAMA: 29 Mart 2021 / 15.03
GÜNCELLEME: 29 Mart 2021 / 15.03
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantep Ankasspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Gaziantep temsilcisi Ankasspor yetenekli oyuncuları kadrosuna katmaya devam ederken,  tecrübeli forvet Mustafa Akkuş ile anlaşma sağladı.

Bu sezon yine güçlü bir ekip ile yola devam edeceklerini ve Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesi içinde olacaklarını söyleyen Bordo – Mavili ekibin kulüp başkanı Alaettin Atalar, Mustafa Akkuş’un yeteneğini bildiklerini ve bu nedenle tecrübeli oyuncu ile anlaşma sağladıklarını söyledi.

Profesyonel ve BAL ligleri olmak üzere toplam 77’i golü bulunan 29 yaşında ki Mustafa Akkuş, 2006 – 2007 sezonunda İstanbul Amatör Küme ekiplerinden Haznedar İdman Ocağı’nda futbola başladı. Oradan Altınova ve Volkanspor’a transfer olurken, 2011 – 2012 sezonunda Sivas Belediyespor’a geçti ve 2012 – 2013 sezonunda aynı takımda profesyonelliğe geçiş yaptı. Mustafa Akkuş daha sonra sırasıyla Zara Belediyespor, Torbalıspor, Sivas Demirspor, Bitlis Özgüzelderespor, Mardin Fosfatspor ve geçen sezon da Samsun Ladik Belediyespor formalarını terletti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *