ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Anavatan Partisi tabandan kendini yeniliyor

Anavatan Partisi tabandan kendini yeniliyor
YAYINLAMA: 18 Ekim 2022 / 18.08
GÜNCELLEME: 18 Ekim 2022 / 18.08
Anavatan Partisinde kongre hazırlıkları ile birlikte yedi ilçede üye güncelleştirilmesinin tamamlandığı belirtildi.

İlçe ve il kongresinin 15 Eylül tarihine kadar bitirileceği kaydedildi.

Anavatan Partisi kongreleri tamamlandıktan sonra tüm gücünü yerel seçimler için harcayacak.

Anavatan Partisi üyelerini güncelleştiriyor

Kongre hazırlıkları ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Anavatan partisi ilçe başkanı Necati Binici, Karkamış ve Oğuzeli ilçeleri dışındaki yerlerde güncelleştirmeyi tamamladıklarını, diğerlerinin de kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Üye güncelleştirmeleri tamamlandıktan sonra genel merkeze ileteceklerini belirten Binici, genel merkezin belirleyeceği tarihlerde ilçe kongrelerine başlayacaklarını açıkladı. 15 Eylül’e kadar il kongresi dahil tümünü yapacaklarını hatırlatan Binici, “Üye güncelleştirmemiz bitmek üzere. Eskiden partiye kayıtlı toplam 5000 üyemiz vardı. Yeni sayımda bu kadar iyi olmasa bile mevcut üyelerin sağlam, partinin tüzük ve programına bağlı insanlardan oluşmasına özen göstereceğiz. Genel merkezde buna özen gösteriyor” dedi.

Anavatan Partisi komisyonları rapor hazırlıyor

Genel merkez bünyesinde 32 ayrı dalda komisyonlar kurulduğunu ve bunların kendi içinde başkan seçerek faaliyetlerine aralıksız devam ettiğini söyleyen Binici, bu komisyonlar hazırladıkları raporları genel başkana iletiyor ve gereken neyse o yönde yapılıyor diye konuştu.

Her kesim huzursuz ve sıkıntılı

Piyasalardaki durgunluğa da değinen Binici, hemen her meslekte insanların işsizlikten satışı olmadığından yakındığını belirterek, “Piyasada büyük bir durgunluk var, hükümetin uygulamalarını benimseyen yok. Hiçbir şey eskisinden iyi değil, daha da kötü. Fakat tüm bunlara rağmen sivil toplum örgütleri dahil kimseden çıt çıkmıyor. CHP’nin varlığı yokluğu belli değil. Muhalefet yapmıyor. Anavatan Partisi’nin çalışmalarına basın yer vermiyor. Bugün turban sorunu çözümlenmiş gibi kimseden çıt yok. Eğitimin sorunu çözümlenmiş gibi kimseden çıt yok. Sağlık öyle. Esnaf siftahsız kepenk kapatıyor ama nedense tepki yok. Biz hükümetin bu şekilde ülkeyi daha fazla idare edeceğine İhtimal vermiyoruz. Biriken sorunlar gelecek için hiç de olumlu şeyler vadetmiyor” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *