ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anavatan Partisi genel sekreteri ve Gaziantep milletvekili Taşar basın toplantısı yaptı

Anavatan Partisi genel sekreteri ve Gaziantep milletvekili Taşar basın toplantısı yaptı
YAYINLAMA: 01 Mart 2023 / 14.48
GÜNCELLEME: 01 Mart 2023 / 14.48
“Çalışan ve halka hizmet eden memurlar başımızın tacıdır”

Taşar, hizmetleri aksatan ve halka kötü davranan memurlarla da hesaplarının olduğunu, kelimelerin üzerine basa basa vurguladı

Gaziantep radyosu üstünde çalışmalarının olduğunu söyleyen milletvekili, hayvan ihracatı süresinin 31 Ocağa kadar uzatılacağını belirtti.

Anavatan Partisi genel sekreteri Mustafa Taşar Kurtuluş Bayramı törenlerinden sonra saat 12:20’de parti binasında bir basın toplantısı yaptı. Toplantıda milletvekillerinden A. Ata Aksu ve Ünal Yaşar’da hazır bulundu.

Taşar ilk olarak Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Vehbi Dinçerler’in yoğun bakanlar kurulu çalışmaları dolayısıyla gelemediğini, iyi dileklerinin kendisi aracılığıyla iletilmesini bildirdiğini söyledi. Gaziantep’in sorunlarına değinen Mustafa Taşar sık sık Gaziantep’e gelerek bunları yerinde tespit ederek çözümlerine çalıştığını, Gaziantep basınını yakından takip ederek buradan da günlük sorunları öğrendiğini ve ilgililere ulaştırdığını ifade etti. Sorunun yayınlandığı gazeteye de telefon açarak bilgi verdiğini sözlerine ekledi. Sorunların kendilerine iletilmesinde Anavatan Partisi İl Teşkilatı’nın da sorunları kendilerine ilettiğini bildirdi. Taşar sözlerine şöyle devam etti;

“Sayın genel başkanımızın söylediği gibi memleketin dağ gibi birikmiş dertleri var, bunlar çözüm bekliyor. Bunun için acelemiz var. Zaman kaybına tahammülümüz yok. Hükümetimiz daha güvenoyu almadan hizmet paketlerini açmaya ve uygulama alanına koymaya başladık.

Demokrasi sadece 400 milletvekilini seçerek meclise göndermekle olmaz. Mahalli idareler de kısa sürede çalışmaya başlamalı. Mahalli seçimlerin yapılması için Anavatan Partisi olarak tasarıyı hazırladık ve Meclise sunduk. Biz Haziranda yapılmasını teklif ettik. Son söz meclisin. Bir ay önce veya daha sonra olabilir.

Çalışan, halka hizmet eden memurlarımız başımızın tacıdır. Hizmeti aksatan, halka kötü davranan memurlarla hesaplaşmamız vardır.

Seçim bildirimizde verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Bunlara ek olarak çıkan meselelerin üzerine de giderek çözümleyeceğiz.

Gaziantep TRT yansıtıcısının bir stüdyo olarak hizmet vermesi konusu üzerine de çalışmalarımız devam ediyor. Gaziantep esnafının ihtiyacını karşılayacak ikinci bir sanayi sitesi üzerine de çalışıyoruz. Sonuçlarını alınca sizlere yeniden bilgi ulaştıracağım.

Hayvan ihracat süresini uzatmaya çalışıyoruz. Gaziantep’in bir ihracat merkezi olması dolayısıyla önemli bir problemdir.”

Ankara’dan telefonla verilen bilgilerden öğrenildiğine göre canlı hayvan ihracat süresi 31 Ocağa kadar uzatıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *