ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anavatan Partisi Genel Başkanı Özal bugün şehrimizde konuşacak

Anavatan Partisi Genel Başkanı Özal bugün şehrimizde konuşacak
YAYINLAMA: 25 Kasım 2022 / 12.42
GÜNCELLEME: 25 Kasım 2022 / 12.42
Anavatan Partisi Genel Başkanı Turgut Özal bugün saat 21’de Büyük sinemada konuşacak.

Anavatan Partisi İl Başkanı Nazmi Başel konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Başel’in açıklaması şöyle:

“Bugün saat 21’de Büyük sinemada halka hitaben bir konuşma yapacak olan Turgut Özal geceyi Gazi şehrimizde geçirecek. Özal yarın sabah saat 08:00 de Kilis’e hareket ederek ilçe binasının açılışını yapacak ve halka hitap edecektir. Turgut Özal buradaki konuşmasına müteakip İslahiye’ye hareket ederek orada da halka hitaben bir konuşma yapacak. Anavatan Partisi Genel Başkanı Turgut Özal buradan da Kırıkhan’a hareket edecek.

Anavatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Nazmi Başel, Turgut Özal’ın ilimize gelişi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı.

“Anavatan partisi Genel Başkanı Sayın Turgut Özal bugün Gazi şehrimizi şereflendiriyor.

Sayın hemşerilerim, sevgili vatandaşlar, Sayın Turgut Özal’ın bu akşam saat 21:00’de Büyük Sinemada yapacağı konuşmaya Anavatan Partisi Gaziantep teşkilatı olarak sizleri de davet ediyoruz. Az ve öz konuşan yalnız gerçeklerden bahseden tek lider Özal’ı daha yakından görmüş ve tanımış olacaksınız.

“Orta direk” dediğimiz işçi, esnaf, sanatkar, memur ve emekli vatandaşların dertlerini en derinden duyan ve çarelerini bilen tek lider Özal’dır. Gençlerin eğitimi, öğretimi ile spor konularına ve işsizliğe çözüm getirecek olan Özal’ı alkışlayınız.

Mesken sorununa çareler arayan, her vatandaşın başını sokacak bir ev sahibi olmasını akılcı bir ekonomi politikası ile çözecek olan tek lider Özal’ı aramızda görmekten büyük gurur duyuyoruz.

Sayın Özal sizlere fezayı vaat etmeyecektir. Sizlere parti programı çerçevesinde yapılabilecekleri çareleriyle birlikte söyleyecektir. Birlik ve beraberlik aşkı ile yola çıkan, kırgınlık ve çekişmeleri sevgiye dönüştürmeyi amaçlayan, memlekete hizmet etmek üzere aramızda bulunan Özal kervanına katılınız.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *