ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anavatan Partisi adayı Aksu:“Yapamayacağımızı vaadetmiyoruz, politika da dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış düsturumuzdur”

Anavatan Partisi adayı Aksu:“Yapamayacağımızı vaadetmiyoruz, politika da dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış düsturumuzdur”
YAYINLAMA: 24 Kasım 2022 / 14.17
GÜNCELLEME: 24 Kasım 2022 / 14.17
Anavatan Partisi Gaziantep milletvekili adaylarından A. Ata Aksu bir açıklama yaptı. “Vadettiklerimizi mutlaka yapacağız. Düsturumuzu politikada dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış diyen Aksu şunları söyledi:

 “Anavatan Partisi olarak, şuurlu bir şekilde Devletin temel nizamına, iktisadi ve sosyal politikaya hakim, kamu idaresinde ve dış politikada tecrübeli bir kadro ile yola çıktık. Memleketimize sahip, milletimize hizmetkar, ancak yapabileceğimizi vaadedip, vaadimizi de mutlaka durmayı şiar edindik. Dostluk, kardeşlik, sevgi ve barış düsturumuzdur.

Bu inanç ve heyecanla, memleketimizde başlayan yeni dönem içinde, cehalet, işsizlik ve fakirlik ortadan kaldırılmalı, refah tabana yayılmalıdır. Devlet ile vatandaş münasebetlerinde itimat esas alınarak bürokratik işlemler asgariye indirilmelidir. Bize göre, devlet, vatandaşın rakibi değil onun gücünü ve kabiliyetini geliştiren teşvik eden bir yardımcıdır. Unutmayalım ki, hangi ekonomik program, hangi siyasi rejim olursa olsun amaç o ülkede yaşayan insanların mutluluk ve refahını temin etmektir. Bizim düşüncemiz de budur. Milletimiz teveccüh ederse, tek amacımız muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak olacaktır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *