ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anavatan Milletvekili adayı Aksu: “Toplumun orta direğini güçlendireceğiz”

Anavatan Milletvekili adayı Aksu: “Toplumun orta direğini güçlendireceğiz”
YAYINLAMA: 23 Kasım 2022 / 20.19
GÜNCELLEME: 23 Kasım 2022 / 20.19
Anavatan Partisi Milletvekili adaylarından Ata Aksu dün yazılı bir açıklama yaptı.

Memleketin çeşitli sorunlarına değinen Aksu, memleketin orta direğini oluşturan esnaf, memur, çiftçi ve sanatkarları güçlendireceğiz, dedi. Aksu’nun açıklaması şöyle:

Anavatan Partisi olarak, siyaseti; milletimiz için mukaddes bir fazilet ve hizmet yarışı olarak telakki etmekteyiz. Seviyeli ve kavgasız bir politika şiarımızdır. Demokrasiyi vazgeçilmez bir unsur olarak kabul ederiz. Milli ve manevi değerlerimize sözde değil, özde bağlıyız. Kardeşlik, dayanışma ve milli birliğin geliştirilmesini ve bunların idamesini gözetir. Aziz milletimizin büyüklüğünü bilir, tanır, ona inanır, onu her nimete ve hizmete layık görürüz. Programımız insan sevgisi üzerine kuruludur. İnsanımızı sadece sevgiye değil itinada da şayan görmekteyiz. Bu sebepledir ki büyük küçük demeden hür teşebbüsün yanındayız. Vatandaşımızın başarılı olduğu, başarılı olabileceği işlerde devletçiliğe yer görmüyoruz. Devlet varlığı, vatandaşın üretkenliğinin başarısının ve huzurun temini için vasıtadır. Milletimizin her ferdi iyi şeylere layıktır.

Esnaf, sanatkar, çiftçi, memur ve bunların emeklerinden oluşan orta sınıfı, devletin orta direği görmekteyiz.

Bu direği ayakta tutmak, sarsılmasına, yıkılmasına mani olmak ve korumak iktisat anlayışımızın temel gereklerindendir. Birşeyler yapabileceğine inanan kabiliyetli her ferdin yanındayız. Esnafın, sanatkarın ve işçinin temelini oluşturduğu orta tabakayı ihya etmeye karalıyız. Tarım sektörünün, sanayinin kaynağı olduğunu biliyoruz, köylümüze gerçek efendimiz olarak sahip çıkıyoruz. Bütün bu hususlar programımızda yerini bulmuştur. Parti olarak durumumuz nettir. Meselelere bakış tarzımız bellidir. İktidarımızda hizmetlerin süratle, gecikmesiz başlatılıp sürdürüleceğine inanıyoruz.

Parti programımızın: Esnaf, sanatkar, sanayici, tüccar, ihracatçı ve de çiftçilerin söz sahibi olduğu Gaziantep iktisadi hayatı için, önemi ve değeri açıktır.

Aziz milletimizin iyiyi ve doğruyu takdir edeceğine inanıyoruz. Hizmet için varız. Burası bir hizmet kapısıdır. İnanıyoruz ki; halka hizmet, hakka hizmettir. Saygılarımla.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *