ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

‘ANAP, seçimden sonra da yine hükümette olacak’

‘ANAP, seçimden sonra da yine hükümette olacak’
YAYINLAMA: 19 Mart 2021 / 20.00
GÜNCELLEME: 19 Mart 2021 / 20.00
ANAP Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Reyhan, erken seçim tartışmaları dolayısıyla zor günler geçiren ülke ekonomisinin seçim startıyla canlanmaya başladığını söyledi.

Reyhan, “Bazı kesimler ülkenin 3 yıl boyunca çok kötü yönetildiğini ve ekonominin iflas ettiğini söylüyor. Bu kötü yönetimin, açıklanacak olan bir erken seçim kararıyla kendini göstereceğini ve çıkmazda olan ülke-ekonomisinin, daha da kötü hal alacağı görüşünü savunanlar, ne kadar yanlış düşündüklerini, erken seçim kararının alınmasından sonra anladı” dedi.

Reyhan, “Bugün erken seçimin tarihi netleşirken, ekonomi canlanmaya ve TL değer kazanmaya başladı. 57. Hükümet 3 yıllık icraatının meyvelerini toplamaya başladı” dedi. Reyhan, “Seçim tarihine kadar AB’ye girmemiz için gereken tüm şartlar yerine getirilmeli. Seçim ve Siyasi Partiler Yasası’nda da gerekli değişiklikler yapılmalı.

AB’ye de gireceğimiz ümidindeyiz. Parti olarak seçimler sonrası yine hükümette yetkili bir parti olacağız. Bazı kesimlerin eleştirdiği gibi, hükümet başarısız değil. Bugün seçim kararının açıklanmasından sonra piyasaların canlanması da 57. hükümetin yaptıklarının meyveleridir. Borsa hızlı bir çıkış trendine girerken, dolar düşmeye başladı. Piyasaların giderek daha da canlanacağı kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *