ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ANAP, adaylarını anketle belirliyor

ANAP, adaylarını anketle belirliyor
YAYINLAMA: 05 Mayıs 2021 / 15.16
GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2021 / 15.16
Siyasette tecrübe, vizyon ve kariyer zamanının geldiğini ifade eden Turizm Bakanı Mustafa Taşar, seçmenin sandık başına gittiğinde hayatı ile kumar oynamayarak elini vicdanına koyup ülkeye hizmet edenlere oy vereceğini söyledi. İl Divan Toplantısı’na katılarak milletvekili adaylarının belirlenmesi için bir anket hazırlatıp partililere dağıttı.

Ankette, “Kimi veya kimleri aday olarak görmek istersiniz, kimi veya kimleri aday olarak görmek istemezsiniz, seçimlerde başarılı olmak için hangi çalışmalara öncelik ve ağırlık verilmelidir, Varsa iletmek istediğiniz başka konular?” başlıklı 4 madde yer aldı. ANAP adaylarının bu anket sonucuna göre belirleneceği ifade edildi.

Halka genç ve yeni olduklarını söyleyenlerin aslında yeni olmadığını belirten Taşar, “İsmail Cem ve Baykal’ın neresi genç, ikisi de 60 yaşın üzerinde” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçmiş dönemlerde de halkı kandırdılar. İnsanımız zor durumda ne yapacağını bilemedi. Oy kullanmak için sandığa gittiğinde hayatıyla kumar oynadı. Yeni dedi, genç dedi, parlak dedi, yaşlı dedi, gitti oyunu 57. hükümetin ortağı DSP’ye verdi. Şimdi de bazı kesimler yeniyiz, genciz naraları atıyor.

Soruyorum İsmail Cem’in neresi genç, neresi yeni? Bu arkadaşımız daha geçen gün 65. yaş gününü kutladı. CHP lideri Deniz Baykal da aynı, yaşı 62 olmuş, hala genciz diyor. Hepsi değiştim diyor. Değişmeyen tek parti Anavatan Partisi’dir. 1983’te aynı projelerle yola çıktık, bugün de güzel projelerle halkın karşısındayız. Artık tecrübe, vizyon ve kariyer zamanı gelmiştir. Bu ülke bizimdir, bu gelecek bizimdir. Geleceğiniz Anavatan Partisi ile mümkündür.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *