ANASAYFA arrow right Güncel

Anadolu Sağlık Sen, 2022 yılında en çok büyüyen sendika oldu

Anadolu Sağlık Sen, 2022 yılında en çok büyüyen sendika oldu
YAYINLAMA: 05 Temmuz 2022 / 18.52
GÜNCELLEME: 05 Temmuz 2022 / 18.52
Çalışma hayatı başta olmak üzere sosyal hayatın hemen her alanında fikirlerini açıkça söylemesiyle dikkatleri çeken Anadolu Sağlık Sen, 15 Mayıs 2022 yılında yapılan üye tespit sayımında büyüme trendini yukarıya taşımayı başardı!

Sağlık teşkilatlarında barışı, huzuru ve işbirliğini önemseyen Anadolu Sağlık  Sen, sağlık teşkilatlarının sorunlarını ve sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki ve kültürel problemlerini kamuoyu ile paylaşarak ve ilgili makamlara ileterek önemli bir görevi ifa etmenin gururunu yaşarken, 2022 yılında %81 büyüme yakalayan sendikanın bu büyümesinin tesadüf olmadığı görüldü.

Amaçlarının muhalefet etmek değil, tüm sendikalarla işbirliği yaparak sağlık çalışanlarının hak ve hukukunu korumak, geliştirmek ve yeni kazanımlar elde etmek için çalışmak olduğunu belirten Genel Başkanı Necip Taşkın, sendikacılığın hizmet aracı olduğuna vurgu yapıyor.  Sendika olarak görevlerinin, sağlık teşkilatlarında çalışanlara karşı uygulanan haksız ve hukuksuz idari işlemlere, adaletsizliğe ve ötekileştirmeye karşı doğruları söylemek olduğunu belirten Taşkın,  her zaman haklının yanında yer aldıklarını söyledi.

Sendikal çalışmalarını ekip halinde sürdürdüklerine dikkat çeken Taşkın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Saha da tanınan, adından en çok söz edilen sendikayız. Şiarımız dürüstlük ve ilkeli sendikacılıktır. İlkelerimizden asla taviz vermedik. Sağlık teşkilatlarında mobbing ve kayırmacılık hat safhada. Yetkili sendikaya üye olursan her türlü kolaylık sağlanıyor. İdareler bile bu sendikanın emir eri gibi hareket ediyor. Buna karşı olduğumuzu her fırsatta açıkladık ve hukuki yollara başvurarak da açıkça tavrımızı gösterdik. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan bir sendikacılık anlayışı ile hizmet ediyoruz. Temsilcilerimiz, sendikamızı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Genel Merkez Yönetimi, il, ilçe Başkanlarımız ve işyeri temsilcilerimiz olmak üzere özveriyle çalışan, gece gündüz sağlık çalışanlarının problemleriyle hemhal olan değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2022 yılı itibariyle %81 büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme bizim için çok anlamlı. Bize destek veren tüm sağlık çalışanlarına, tüm üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sendikal çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yeni katılımlar bekliyoruz. Sendikamıza güvenen, varlıklarıyla bize güç veren kıymetli meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *