ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Anadolu Basını bölge toplantısı 18-19 Ekim’de Tokat’ta yapılacak

Anadolu Basını bölge toplantısı 18-19 Ekim’de Tokat’ta yapılacak
YAYINLAMA: 09 Haziran 2021 / 14.54
GÜNCELLEME: 09 Haziran 2021 / 14.54
Basın-Yayın Genel Müdürlüğünce belirli aralıklarla düzenlenen “Anadolu Basını Bölge toplantısından bir yenisi 18-19 Ekim 1982 günlerinde Tokat'ta yapılacaktır.

Basın-Yayın Genel Müdürlüğünün enformasyon hizmetleri zincirinin bir halkası olan “Anadolu Basını Bölge toplantıları” ile mahalli basının sorunlarını yerinde teşhir etmek, basın mensuplarının dilek ve temennilerini dinlemek, yabancı ve yerli basın mensuplarının dayanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

İki gün sürecek olan Anadolu Basını bölge toplantısına Balsın-Yayın Genel Müdürü Necati Özkaner’in yanı sıra Basın ilan Kurumu Genel Müdürü Gültekin Samancı, yabancı basın mensupları ve mahalli yöneticiler katılacaktır. Bu arada, Basın-Yayın genel müdürlüğünce her yıl düzenlenen “Anadolu Basını Özendirme Yarışması” sonunda 1981 yılı değerlendirmelerinde ödül alan gazetecilere de düzenlenecek bir törenle plaketleri verilecektir. Yine 18-19 Ekim günlerinde Basın-Yayın genel müdürlüğümün hazırladığı “Atatürk ve Türkiye'si” konulu fotoğraf sergisi de toplantı süresince Tokatlıların ziyaretine açılacaktır.

Basın-Yayın genel müdürlüğü, tüm Anadolu basını kadrolarının bu önemi toplantıya katılmasını beklemektedir.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *