ANASAYFA arrow right Spor

Ampute’nin hedefi Türkiye Kupası

Ampute’nin hedefi Türkiye Kupası
YAYINLAMA: 19 Ekim 2021 / 20.17
GÜNCELLEME: 19 Ekim 2021 / 20.17
Şahinbey Ampute Futbol Takımı 19-23 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Pendik Engelliler Spor Ampute Takımını 4-0 yenerek kupa maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Diyarbakır’da 19-23 Ekim tarihlerinde oynanmaya başlanan Türkiye Kupası müsabakası ilk maçında Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Şahinbey Ampute'nin gollerini 42 Dk Mohammed Mubarık, 44 Dk  Yussıf Yahaya, 48 Dk  Yussıf Yahaya ve 55 Dk Abderraouf Ouchenne kaydetti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederek, "Türkiye Kupası maçlarına iyi bir başlangıç yaptık. Rakibimiz Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek ilk maçımızda galip gelmesini bildik. Ortaya konan mücadeleden dolayı takımımızı ve Pendikspor Ampute Futbol Takımı'nı kutluyorum. Önümüzdeki maçlardan da galip ayrılarak Türkiye Kupası'nı tekrar müzemize getirmek istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *