ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Amerikan Hastanesi, Cuma günleri fakir hastalara bedava poliklinik yapıyor

Amerikan Hastanesi, Cuma günleri fakir hastalara bedava poliklinik yapıyor
YAYINLAMA: 18 Aralık 2020 / 19.43
GÜNCELLEME: 18 Aralık 2020 / 19.43

Hastanenin yeniden boyanmasında ve onarım görmesinde emeği geçen kuruluşlara ve hekimlere Uğur Kale teşekkür etti. Gazeteniz SABAH'ta geçtiğimiz günlerde yayımlanan “Doktorlar fakir hastalara haftada bir gün bedava baksın” haberine ilk ses Dr. Ergun Api'den gelmişti. Dr. Api fakir hastaları ücretsiz muayene ettiğini, bundan böyle de fakir hastalara yine ücret almadan bakmaya devam edeceğini söylemişti. Bu konuda ikinci ses Amerikan Hastanesi’nden geldi.

Amerikan Hastanesi idare müdürü Uğur Kale gazetemize gönderdiği yazılı açıklamasında şöyle diyor:

“Gaziantep Amerikan Hastanesi Ağustos 1981 tarihinden beri her hafta Cuma günleri ücretsiz poliklinik yapmaktadır. Bu çalışmalara hastanemiz kadrolu hekimleri ve hastanemize sözleşmeli olarak 20 civarında mütehassıs konsültan hekim katılmaktadır. Hasta ve hasta sahiplerinin Amerikan Hastanesine ulaşımını kolaylaştırmak bakımından otobüs bağlantısı kurulması için Belediye Başkanlığı nezdinde müracaatta bulunulmuş olup yakın bir gelecekte otobüs bağlantısını beklemekteyiz.”

“Halka açık ücretsiz poliklinik hizmetini sürdürmeği tasarlamaktayız. Konuyu Gaziantep halkına bir kez daha duyururuz.”

Hastanenin yeniden yağlı boya ile boyandığını, bazı ünitelerin de onarım gördüğünü belirten Uğur Kanlı, emeği geçen kuruluşlara ve hekimlere içten teşekkür ettiklerini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *