ANASAYFA arrow right Spor

Amedspor maçı 8 Mart’ta kadınlara ücretsiz

Amedspor maçı 8 Mart’ta kadınlara ücretsiz
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.41
Amed Sportif Faaliyetler, Kadınlar Günü sebebiyle 8 Mart Pazar günü oynanacak Pendikspor maçının kadın taraftarlara ücre
Amed Sportif Faaliyetler, Kadınlar Günü sebebiyle 8 Mart Pazar günü oynanacak Pendikspor maçının kadın taraftarlara ücretsiz olduğunu açıkladı.
ATFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, pazar günü kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.
Amedposr'un sosyal medya hesaplarından Yeşil-kırmızılı ekip tarafından yapılan açıklamada karşılaşmanın bilet fiyatlarının tüm tribünler için 1 lira olduğu, kadın taraftarların ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle maçı ücretsiz izleyebileceği kaydedildi.
Amedspor, buna benzer bir uygulamayı devam eden sezon içerisinde de yapmış ve kadın taraftarlar, “Mor Bilet” adı verilen uygulama kapsamında Samsunspor, Şanlıurfaspor ve Afjet Afyonspor maçlarını ücretsiz olarak izlemişti.
Yönetim, taraftardan destek istedi
Öte yandan, Hürriyet'te yer alan habere göre, Pendikspor karşılaşması öncesi kentte büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Ligde zor günler geçiren ve küme düşme potasının bir basamak üzerinde yer alan Diyarbakır temsilcisi, Pendikspor maçından taraftar desteğiyle galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 4 Mart Çarşamba günü kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Metin Kılavuz ve teknik direktör İbrahim Cezayir, takımın ligdeki kritik durumuna dikkat çekerek tüm taraftarları ve spor kamuoyunu, maç boyu destek olmak üzere Diyarbakır Stadyumu’na davet etti.
Yanı sıra Amedspor’un kalecisi Abdülaziz Demircan da taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılmak üzere 7 bin bilet satın aldı. Pazar günü Diyarbakır Stadında saat 14.00’da başlayacak karşılaşmanın biletleri, Ceylan AVM Önü Amedstore Mağazası, Ninova AVM Önü, Dağkapı/Şeyh Sait Meydanı ve Ofis/Sanat Sokağı girişinde satışa çıkarıldı. bianet
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *