ANASAYFA arrow right Teknoloji

Amatör kulüpler için çamaşırhane yapılıyor

YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran çalışlmaları hakkında bigiler verdi. Gaziantep’e yatmak için değil, hizmet etmek için geldiklerinin altını çizdi
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran çalışlmaları hakkında bigiler verdi. Gaziantep’e yatmak için değil, hizmet etmek için geldiklerinin altını çizdi.

Gelişiyle birlikte çalışmalarına hızlı başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, projelerinden bahsetti. Gaziantep’te önemli bir sorun olan tesis sorununu çözmek adına çeşitli arazi tespitleri yaptıklarını ifade eden Şiran, “ Gaziantep’in sorunlarını yakından bilen biriyim.Bu sorunlara çözümler üreteceğiz, bu sorunların çözümü için burdayız. Şuan da devam eden ve ihalesi yapılan birçok proje vardır. Bu projeleri bizzat yakından takip ediyorum.Hedefimiz Gaziantep’i spor tesisleriyle ve spordaki başarısıyla marka şehir haline getirmektir.Çalışmalarımıza da bu hedef doğrultusunda yön veriyoruz” diye konuştu.
Gazikent’te yapımı bitti gibi bakılan yeni Gençlik Merkezi’nin yüzde 95 oranında bittiğini söyleyen Şiran, “Gazikent’te yapılan yeni Gençlik Merkezi’nin fiziki yapım işi yüzde 95 bitti. Bu merkezimizin çevre aydınlatması, asansör imalatları, elektirik montajlarının ardından bu merkezimizde gençlerimizin hizmetine açılacaktır.Gençlerimizin burada boş zamanlarını değerlendireceği güzel bir zemin hazırlamış olacağız” dedi.
Amatör futbol kulüpleri için çamaşırhane yapım işine başlandığını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Batur Futbol Stadı, Gazikent Futbol Stadı, Hasan Doğan Futbol Stadı ve Şahinbey Futbol Stadı’na çamaşırhane yapıyoruz. Amatör futbol kulüpleri spor malzemelerini orada temizleyebileceği bu çamaşırhanemizin ihalesi yapılarak ihaleyi alan firmayla yapıma başlanmak üzere sözleşme imzalandı. En yakın zamanda bu çamaşırhaneyide amatör kulüplerimizin hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.
Şuana kadar soyunma odası bulunmayan Oğuzeli, Yavuzeli, Nurdağı ve Araban ilçe stadlarına soyunma odası yapılacağını ifade Ömer Faruk Şiran, “Bazı ilçe stadlarımızın soyunma odaları bulunmamaktadır. Tabiki stadın olduğu yerde soyunma odalarının olması büyük bir eksiklik, bizde bu eksikliği göz önünde bulundurarak ilçe stadlarımıza soyunma odaları yapma kararı aldık.Çalışmalarımıza bu yönde yön vererek soyunma odalarının ihalesini yaptık.En yakın zamanda yapımına başlanarak bu soyunma odalarınında teslimi yapılacaktır” şeklinde konuştu.
Nizip’e ise Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası ve Gençlik Merkezi yapımına başlanacağı müjdesini veren Şiran, “Nizip ilçemizde yaptığımız incelemelerin ardından Gençlik Merkezi ve Saha eksikliğini gözlemledik. Bu gözlemlerimizin ardından hemen çalışmalarımıza başladık.Nizip’e Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası ve Gençlik Merkezi yapımı için kolları sıvadık” diye konuştu.

Daha birçok projelerinin bulunduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gaziantep’i hem tesisleşme hemde sporcu yetiştirme anlamında şaha kaldıracaklarının da müjdesini verdi. Gaziantep’e çalışmak için geldiklerinin altını çizen Şiran, “Gaziantep’e gelirken sorunların ne olduğu bilerek geldim. Geldiğimiz günden bu yana çeşitli incelemeler yaparak raporlarımızı aldık. Bu şehre hizmet emek için geldim, yatmak için değil.Şimdi ise bu raporlarımız doğrultsunda yapılması gereken projeler için adımlar atıyoruz. Gaziantep’i sporda herkesin arzu ettiği noktaya getireceğimize de inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.Adem Kesenek



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *