ANASAYFA arrow right Güncel

Amacım, milletvekili olmak değil, partiyi büyütmek

Amacım, milletvekili olmak değil, partiyi büyütmek
YAYINLAMA: 09 Temmuz 2020 / 21.08
GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2020 / 21.19
İYİ Parti’de hafta sonu yapılacak il kongresi hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Kurucu İl Başkanı İzzettin Şahin, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Şahin, “Gayem ve amacım milletvekili olmak değil, partiyi büyütmek” ifadelerini kullandı.

Partime manevi bağlarım her zaman devam edecek

İYİ Parti’de 12 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek, İl Kongresi’ne yönelik çalışmalar devam ederken, Kurucu İl Başkanı İzzetin Şahin, İl Başkanlığına aday olduğunu dile getirdi. Şahin, “Partili dava arkadaşlarımın istek, ısrarı ve gördüğüm lüzum üzerine Gaziantep 1. Olağan Kongresinde İl Başkan adayı olmak için İl Yerel Yönetimler Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa ediyorum. Partime manevi bağlarım her zaman devam edecek. Genel Başkanım Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

Gaziantep için sorumluluklarımız bitmedi

“Gaziantep için sorumluluklarımız bitmedi” diyen Şahin, “Yapacaklarımızın olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın büyük teveccühü ve ısrarı üzerine aday oldum. Tek görevim İl Başkanlığı olacak. Erken veya genel seçimlerde kesinlikle Milletvekili adayı olmayacağım. Gayem ve amacım milletvekili olmak değil, partiyi büyütmek. Birikim ve tecrübemi, Kurucu İl Başkanlığı sürecinde elde ettiğim kazanımları hayata geçirmek istiyorum” şeklinde konuştu. Fatma Karabacak

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *