ANASAYFA arrow right Yaşam

Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Alparslan Kuytul gözaltına alındı
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2022 / 14.44
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2022 / 14.44
Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, sabah saatlerinde gözlatına alındı.

Gözaltına alındığı haberini eşi Semra Kuytul duyurdu. Kuytul'un avukatı Bilal İpek, "Adliyedeyiz, savcı Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine Alparslan hocayı mevcutlu bir şekilde ifadesinin alınmasını istemiş" açıklamasında bulundu.

"Savcı Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine gözaltına alındı"

Furkan Vakfı'na ait sosyal medya hesabından Kuytul'un sağlık kontrolünden çıkarken çekilen görüntüleri paylaşıldı. Kuytul'un gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyuran eşi Semra Kuytul, "Alparslan Hocamı gözaltına aldılar. Adliyeye gidiyoruz..’" ifadelerini kullandı.

Kuytul'un avukatı Bilal İpek, gözaltı haberi üzerine Twitter hesabından "Müvekkilim Alparslan Kuytul hocanın az önce ifadesinin alınması için gözaltına alındığını öğrendim. Müvekkilim çağrıldığı zaman gelecek bir insan. Neden sabah vakti evine bu şekilde gelinir !? Durumu öğrenmek için Adliyeye geçiyorum"  açıklamasını yaptı.

"Savcı Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine gözaltına alındı"

Kuytul'un gözaltına alınma nedeniyle ilgili açıklamayı da Twitter hesabından yapan avukat Bilal İpek, "Adliyedeyiz, savcı Koray Sarısaçlı'nın şikayeti üzerine Alparslan hocayı mevcutlu bir şekilde ifadesinin alınmasını istemiş. Şuan savcılıkta ifadesi alınıyor.." diyerek son durum hakkında bilgi verdi. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *