ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Alman Bakan Rühe, Aykut Tuzcu’nun konuğu oldu

Alman Bakan Rühe, Aykut Tuzcu’nun konuğu oldu
YAYINLAMA: 28 Aralık 2022 / 12.02
GÜNCELLEME: 28 Aralık 2022 / 12.02
Almanya eski Savunma Bakanı ve halen Almanya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu başkanı olan Volker Rühe, önceki akşam gazetemizin sahibi Aykut Tuzcu‘nun konuğu oldu. Yemeğe Rühe’nin danışmanı Dr. Christoph Schwegmann da katıldı.

Almanya’nın eski Savunma Bakanı, Almanya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu başkanı Volker Rühe ve danışmanı Dr. Christoph Schwegmann, gazetemizin sahibi Aykut Tuzcu‘nun konuğu olarak Gaziantep’e geldi.

Aykut Tuzcu‘nun Grand Otel’de bir akşam yemeğinde ağırladığı Rühe, Avrupa birliği konusunda Güneydoğu Anadolu bölgesinde inceleme ve temaslarda bulunduğunu, bu bağlamda Tuzcu‘nun konuğu olduğunu belirtti. Türkiye’nin bir Avrupa birliği ülkesi olması gerektiğini yürekten inandığını kaydeden Almanya eski Savunma Bakanı ve halen Almanya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu başkanı olan Volker Rühe, Almanya’nın bu konuda Türkiye’ye gereken desteği verdiğini bildirdi.

Rühe, gazetemizin sahibi Aykut Tuzcu ile Güneydoğu Anadolu bölgesinin ekonomik, sosyal, kültürel ve etnik kompozisyonu ile ilgili olarak gecenin geç vakitlerine kadar sohbet etti. Alman bakan Gaziantep’ten olumlu izlenimlerle ayrıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *