ANASAYFA arrow right Dünya

Alman Bakan: Dünya genelinde yeni bir düzen oluşacak

Alman Bakan: Dünya genelinde yeni bir düzen oluşacak
YAYINLAMA: 26 Nisan 2020 / 19.29
GÜNCELLEME: 26 Nisan 2020 / 19.29
Alman Bakan Scheuer, koronavirüs krizi nedeniyle insanların tutumunda kalıcı değişiklikler olacağını dile getirdi.

Almanya Federal Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer, koronavirüs krizinin ulaşım alanında ne gibi sonuçlara yol açacağını değerlendirerek "Dünya genelinde yeni bir düzen oluşacak" dedi.

Almanya’da Robert Koch Enstitüsü'nün verdiği bilgilere göre, son 24 saatte 1737 koronavirüs (Covid-19) vakasıyla ülkedeki toplam vaka sayısı 154 bin 175’e yükseldi. Son 24 saatte 140 kişinin hayatını kaybettiği salgın nedeniyle, Almanya’daki toplam ölü sayısı 5 bin 640’a yükseldi. İyileşenlerin sayısı ise yaklaşık 2 bin 200 kişi artarak yaklaşık 112 bine ulaştı.

Hava ulaşımı ile ilgili açıklama yapan Federal Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer sektörde yaşanan dramatik gelişmeler nedeniyle kapsamlı adımlar atılmasını beklediğini belirtti. Welt am Sonntag gazetesine verdiği demeçte "Dünya genelinde yeni bir düzen oluşacak" diyen Scheuer, "Havalimanları, uçak üreticileri, havayolu şirketleri... Almanya için bunları desteklemek ve korumak durumundayız" diye konuştu.

Koronavirüs krizi nedeniyle tüketicilerin tutumunda kalıcı değişiklikler olacağını ifade eden Scheuer, mobilizasyon konusundaki değişimin özellikle iş seyahatlerine etkileri olacağını belirtti. Bakan, "Video konferanslar normal bir şeye dönüşecek" diye konuştu.t24

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *