ANASAYFA arrow right Güncel

Ali Yücel, Mil-Enerji Sen Genel Başkanlığına seçildi

Ali Yücel, Mil-Enerji Sen Genel Başkanlığına seçildi
YAYINLAMA: 23 Eylül 2020 / 21.44
GÜNCELLEME: 23 Eylül 2020 / 21.44
Mil-Enerji Sen 1. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde geçerli oyların tamamını alan Ali Yücel, Genel Başkanlığa seçildi.

MİL-SEN Konfederasyonu konferans salonunda gerçekleştirilen Mil-Enerji Sen 1. Olağan Genel Kurulu üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde kullanılan ve geçerli oyların tümünü alan Ali Yücel Genel Başkanlığa seçildi. 

MİL-Sen Genel Başkan Vekili Celaleddin Gül ve Sağlık Mil Sen Genel Başkanı Salih Yalçınkaya’nın katıldığı ve maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin alındığı Genel Kurul toplantısının açılışında, Şehit ve Gazilerimiz için Saygı duruşunda  bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yapan Yücel, “İnanç ve azimle çıkmış olduğumuz bu yolda güven tazelemiş olarak hep birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yücel, Müfit Gezmen, Gülen Üye, Yurdal Gezer, İbrahim Sivridağ, Emrah Birelli ve Yavuz Koyuncu gibi isimlerden oluşuyor. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *