ANASAYFA arrow right Güncel

Albayrak, 81 ilin 365 oda, borsa, 61 sektör meclis başkanıyla buluşacak

Albayrak, 81 ilin 365 oda, borsa, 61 sektör meclis başkanıyla buluşacak
YAYINLAMA: 18 Mayıs 2020 / 20.09
GÜNCELLEME: 18 Mayıs 2020 / 21.33
Bakan Albayrak, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve 81 ilin 365 oda, borsa başkanı, 61 sektör meclis başkanıyla ile çarşamba günü telekonferans gerçekleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile 81 ilin 365 oda, borsa başkanı ve 61 sektör meclis başkanıyla ile 20 Mayıs çarşamba günü telekonferans ortamında buluşacak.

Bakan Berat Albayrak, reel sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyecek, hükümetin reel sektörü rahatlamak adına attığı ve atacağı adımları anlatacak.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu son 10 gündür bölge bölge Türkiye’nin sanayi, ticaret odaları ve borsaları ile telekonferans ya da "Zoom" üzerinden canlı olarak görüşüyor, pandemi sürecinde tüm odaların sorunlarını yakından takip ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sürecinde ekonominin en az hasarla yeni normale dönmesi için Hisarcıklıoğu, yaklaşık 10 gündür sektörlerin öncelikli sorunlarına çözümler bulmak için odalardan gelen taleplere çözüm önerileri sunuyor, hem ilgili bakanlıklara iletiyor hem de Twitter hesabından paylaşarak gündeme getiriyor.

Pandemi sürecinde yaşanan tüm bu gündem maddelerini birinci ağızdan dinlemek üzere ise Hazine ve Maliye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 20 Mayıs çarşamba günü saat 14:30’da 81 ilin oda başkanları ve 61 sektör meclis başkanı olmak üzere yaklaşık 500 kişinin katılımı ile büyük buluşmayı gerçekleştirecek.

Toplantıda Türkiye de salgın sonrası reel sektörün yara almadan sürece hızlıca adapte olabilmesi için şu ana kadar yapılanlar ve yapılacaklar gündeme gelecek,sorunlar dinlenecek, yapılması gerekenler masaya yatırılacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *