ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AKP’de muhalefet olamaz

AKP’de muhalefet olamaz
YAYINLAMA: 29 Kasım 2022 / 16.14
GÜNCELLEME: 29 Kasım 2022 / 16.14
AKP’de bir grup muhalif kesimin olağanüstü kongre talebi, partinin kuruluş amacına uygun olmadığını ileri süren AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bu tür taleplerin de yersiz olduğunu vurguladı.

Mersin, Tarsus, Adana teşkilatlarının sorunlarından sonra Gaziantep teşkilatlarının da sorunlarını dinlemek için gelen AKP Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı Gaziantep il ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sorunları dinledikten sonra kentten ayrıldı.

Yazıcı, bu arada vatandaşlardan da çok sayıda talep ile karşılaştıklarını açıkladı.

Parti içerisinde muhalefet olmaz

Gaziantep il Teşkilatı belli kesime yakın akraba çevresinde oluştuğu gerekçesiyle parti içerisindeki bir grup bu duruma tepki gösterip kendi aralarında imza toplayarak genel merkezden olağan üstü kongre talebinin reddedilmesi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Yazıcı sözlerine şöyle devam etti:

“Partimizde muhalefet diye bir şey yok. Olmaz da. Muhalefet parlamentoda CHP’dir. Bunun dışında bir muhalefet olamaz. Parti içerisindeki arkadaşlarımızın durumuna gelince. Onlar yönetimlerde görev almak istiyor. Tek amaçları bu. Başka hiçbir partide böylesine talep yoğunluğu yok. Yönetimleri ile partililer arasındaki diyalog eksiği giderildi. Onun için olağan üstü kongre talebi AKP’nin kuruluş amacına uygun değil. Bu nedenle de olağanüstü kongre toplamaya gerek yok. AKP yönetiminde görev alan insanlarımız da nitelikli insanlardır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *