ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AKP, Türkiye’nin onurunu zedeliyor

AKP, Türkiye’nin onurunu zedeliyor
YAYINLAMA: 05 Mayıs 2022 / 14.57
GÜNCELLEME: 05 Mayıs 2022 / 14.57
Saadet Partisi il başkanı Raif Bozgeyik, AKP Hükümeti’nin dış politikadaki yetersiz ve tutarsız tavrıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin onurunu zedelediğini söyledi.

AKP’nin beceriksizliğini örtmek için farklı bahaneler ürettiğini ifade eden Bozgeyik, “Avrupa Birliğine gireceğiz diye Amerika’ya taviz üzerine taviz veren hükümetin icraatlarına, milli gururumuz ve Türkiye Cumhuriyeti’nin onurunu zedeleyecek boyutlara ulaştı. Oğullarına davul zurna ile askere gönderen bir milletin evlatları rehin alınmıştır. Amerika’nın bu cesareti milletimizin kanını dondurdu. Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanı ve Başbakan yardımcısının rutin işlerine devam etmesi insanların acısını daha da arttırdı” diye konuştu.

Dış politikadaki tutum

yeniden gözden geçirilmeli

Bu olumsuz durumlar karşısında hükümet yetkililerinin dış politikadaki tutumlarını bir daha gözden geçirmelerinin gerekliliğinin altını çizen Bozgeyik, “En azından AKP hükümeti, ABD ve İsrail’e olan stratejik ortaklığı gözden geçirmeli. Ayrıca hava üstlerinin ABD’ye açılmasına ilişkin kararda iptal etmelidir” dedi.

Saadet Partinin genel

başkan yardımcısı geliyor

Saadet partili belediyelerin başarılı olduğunu ve başarısını dış kaynaklardan yardım almadan gerçekleştirdiğini savunan Bozgeyik, “Saadet partili belediyeler ülkemizde ve kentimizde mahalli idarelerdeki başarısını ispatlamıştır. Planlı, programlı, disiplinli ve çalışkan yöneticiler çalışkan bir yönetim sergileyen bu belediyelerin çalışma grafiği devamlı yükselmektedir. Dışa dönük olmayan, dış kaynaklardan borç ve akıl almadan kendi öz kaynakları ile yetinerek çalışıyorlar şeklinde” açıklama yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *