ANASAYFA arrow right Güncel

Akik Gümüş’ten, Babalar Günü’ne özel indirim

Akik Gümüş’ten, Babalar Günü’ne özel indirim
YAYINLAMA: 17 Haziran 2021 / 22.02
GÜNCELLEME: 17 Haziran 2021 / 22.02
Akik Gümüş’te Babalar Günü’ne özel indirim fırsatları devam ediyor. İndirimler yüzde 15 ile 50 arasında değişirken, 3 al 2 öde kampanyası da sürüyor. Babalar Günü’ne özel olarak her cebe uygun, tesbih, yüzük, saat, kol düğmesi ve çakmak gibi hediyeleri bulabilmek mümkün.

Vatandaşları indirimlerden faydalanmaya davet eden Akik Gümüş Sahibi Cevdet Basım, “Babalar Günü’ne özel olarak kampanyalarımız devam ediyor. Bu kampanya kapsamında birçok üründe yüzde 15 ile yüzde 50 arasında indirim uyguluyoruz. Ayrıca 3 al 2 öde kampanyası da devam etmektedir. Dolayısıyla tüm vatandaşı ürünlerimizi görmeye mağazamıza davet ediyoruz. Müşterilerimizin mutlu ayrılması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Tüm vatandaşı ürünlerimizi görmeye
 mağazamıza davet ediyoruz

Müşterilerin istekleri doğrultusunda ürün yapabildiklerini kaydeden Basım, “Gümüş üzerine istenilen bir ürün olduğunda özel olarak üretip gerek kendilerine gerekse ücretsiz kargo ile tüm Türkiye’ye gönderebiliriz. Babalara hitap eden yüzük, anahtarlık, kol düğmesi, bileklik, çakmak gibi birçok ürünümüz var ve bunların üzerine özel işlemeler yapılabilir. Firma olarak herkesin babalar gününü kutluyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. Özer Karınca

 

 

 

 

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *