ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AK Parti’yi, basın suni olarak büyütüyor

AK Parti’yi, basın suni olarak büyütüyor
YAYINLAMA: 20 Mayıs 2021 / 15.29
GÜNCELLEME: 20 Mayıs 2021 / 15.29
Seçim kararı alındıktan sonra parti değiştirmenin siyasi ahlakla bağdaşmadığını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, partisinden istifa edenlerin seçmenden özür dileyerek milletvekilliğinden de ayrılmasını istedi.

AK Parti’yi basının suni olarak büyüttüğünü ileri süren Bozgeyik, “Çok zengin bir parti. Trilyonları harcıyorlar. Kısa zamanda bu kadar para nasıl toparlandı? Yeni yüz diyorlar. Neresi yeni? Siz annenizi bu yaştan sonra değiştirebilir misiniz? Yeni yüz yanlış bir slogan. Genel başkan olacağım diyenlerin hırsı yüzünden AK Parti doğdu. Siyaset tecrübe ve deneyim ister. Deneyimsiz, ehliyetsiz insanlara ülke teslim edilirse, herkes bunun cezasını çeker. Zaten tecrübesiz insanların başarılı olması mümkün değil. Becerme, başarı bizim sanatımız” dedi. SP olarak baraj korkularının olmadığını ifade eden Mehmet Bozgeyik, AK Parti’yi kendilerine rakip olarak görmediklerini ve iktidara talip parti olduklarını açıkladı.

Bozgeyik, “10-15 Yıl siyasi beraberlik yapan, Bakanlık yapan aynı parti çizgisini devam ettirirken, artık orada eskimiş ve seçilme şansı kalmamış insanlar, bazı partilerde ikbal aramaktadırlar. Bulundukları partilerden istifa eden milletvekillerinin yer değiştirmesi de buna benzer. Eğer bunlar o partiden seçilmişse o partinin seçmeninden özür dileyerek ben milletvekilliğinden de istifa ediyorum deyip, gücü varsa başka partilere gitmeli. Ama bu saatten sonra gidişleri insani ve ahlaki değil. Milletvekili eğer illa da ayrılacaksa seçimden sonra bunu yapabilir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *