ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Yerel seçimlerde hedefimiz yüzde 50 oranında oy almaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Yerel seçimlerde hedefimiz yüzde 50 oranında oy almaktır
YAYINLAMA: 24 Kasım 2022 / 14.22
GÜNCELLEME: 24 Kasım 2022 / 14.22
Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Yazıcı ile teşkilat başkan yardımcısı Demir, Gaziantep il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, yerel seçimlerde hedeflerinin %50 oranında oy almak olduğunu söyledi.

Yazıcı, Tuğcan Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Ak partinin 10 aylık kısa bir zamanda ülkenin köklü sorunlarına neşter vurduğunu, adeta kangrenleşen sorunları çözerek yasalar çıkardığını belirterek, “Bizim yerimize başka bir hükümet olsaydı, halka, biz devrim yaptık deyip propaganda yapardı, ama bizim icraat yapmaktan, icatlarımızı anlatacak zaman bulamıyoruz” dedi.

Eğitim, tarım, sağlık gibi bir çok sektörün sorunlarının çözümüne yönelik yasalar çıkardıklarını anlatan Yazıcı, Avrupa birliği sürecini hızlandırdıklarını, yeni yasaların yolda olduğunu, yeni yasama döneminde Avrupa birliği yolu önündeki tüm engelleri kaldırıp bir an önce müzakerelere başlamayı hedeflediklerini belirtti. 77 il kongresini tamamladıklarını, diğer il kongrelerinin ise sürdüğünü, 12 Ekim 2003’te AK PARTİ büyük kongresini yapmayı hedeflediklerini ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:

“Şu anda hedefimiz beş-altı ay sonra yapılacak yerel seçimlere iyi hazırlanıp, en az %50 oranında oy almaktır. Yeni yasama döneminde mahalli idareler yasasını çıkartıp, belediyeleri atlatacağız. Yerel seçimlerde adayları değişik birkaç yöntemle belirlemeyi düşünüyoruz. Büyük kongreden sonra belediye başkan adaylarımızı belirleme çalışmalarına başlayacağız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *