ANASAYFA arrow right Yaşam

“Ailemizi büyütmek istiyoruz”

“Ailemizi büyütmek istiyoruz”
YAYINLAMA: 22 Haziran 2021 / 21.29
GÜNCELLEME: 22 Haziran 2021 / 21.29
GABDER’de yönetim değişti

GABDER Başkanlığa seçilen Necmi Alpay, “Yeni dönemde yönetim kurulumuza yeni isimler kattık. Hep birlikte sektörümüzü daha ilerilere taşımak için çalışacağız. Derneğimiz kent merkezinde kurulu olduğu için şu ana kadar daha çok merkezdeki akaryakıt istasyonlarıyla etkileşimde bulunuldu. Yeni dönemde kent genelindeki tüm akaryakıt bayilerimizle irtibata geçerek ailemizi daha da büyütmek istiyoruz” dedi.

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede, Ali Özcan Akcan, görevi Necmi Alpay’a devretti. Yeni Başkan ve Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu Üyeleri 2 yıl görev yapacaklar.

Dernek hakkında bilgi veren önceki dönem Başkanı Ali Özcan Akcan, “Başkanlığım süresince yönetim kurulu üyelerimiz ve dernek üyelerimizle uyum içerisinde çalıştık. Sektörümüzün gelişimi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Sektörümüzü Gaziantep’te iyi bir noktaya getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

GABDER Onursal Başkanı Mehmet Durdu Yetkinşekerci ise “Derneğimizi 1994 yılında kurduk. Ancak bizlerin sektördeki yolculuğu 1985 yılında başladı. GABDER sayesinde sektördeki birlik ve beraberliği sağlayarak tek ses, tek yumruk olduk. Bugüne kadar görev yapan başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz derneğimizle birlikte sektörümüzü yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GABDER’in yeni Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmi Alpay (Başkan), İbrahim Yetkinşekerci (Başkan Yrd), Mehmet Ergün Demir (Genel Sek.), Feridun Akcan, Zafer Karagülle, İbrahim Güngör, İrfan Karakuzulu, Şerif Dalgıç, Denetim Kurulu Üyeleri ise; Mustafa Koçer, Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Ali Özcan Akcan’dan oluştu. Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *