ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Aferin Halkçı Partililere….

Aferin Halkçı Partililere….
YAYINLAMA: 23 Aralık 2022 / 17.17
GÜNCELLEME: 23 Aralık 2022 / 17.17
Halkçı Partisi il Başkanı Sefer Başkaya Anavatan Partisi binasına giderek seçilen milletvekillerini kutladı

Anavatan Partisi İl Başkanı Nazmi Başel ile Ata Aksu da aynen mukabele ederek Halkçı Parti merkezine giderek Halkçı milletvekillerini kutladılar.

İlimizde seçimlerin sonuçlanmasından sonra Halkçı Parti İl Başkanı Sefer Başkaya Anavatan Partisi İl binasına giderek İl Başkanı Nazmi Başel ile milletvekili seçilenleri kutladı.

Anavatan Partisi İl Başkanı Nazmi Başel ile milletvekili seçilen A. Ata Aksu’da Halkçı Partiye giderek İl Başkanı Sefer Başkaya ile orada bulunan Süleyman Koyuncugil’i başarılarından dolayı kutladı. Anavatan Partisi İl Başkanı Başel ile Ata Aksu daha sonra Milliyetçi Demokrasi Partisi il binasını ziyaret ederek il başkanı ve milletvekili seçilenleri kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Gaziantep’teki milletvekili seçimleriyle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Anavatan Partisi İl Başkanı Başel şunları söyledi: “Sonuçlardan memnunum. Milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Partiler arasındaki kardeşlik ve diyaloğun devam etmesinden son derece memnunum. Yurt düzeyinde de kardeşliğin, birlik ve beraberliğin devam edeceğine inanıyorum.”

Halkçı Parti İl Başkanı Sefer Başkaya da:“Gaziantep’teki milletvekili sonuçları daha yi olabilirdi. Maddi imkansızlık ve yeterince propaganda çalışması yapamamamız bu sonucu doğurdu. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Partiler arasındaki kardeşlik ve diyalog inşallah devam edecektir.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *