ANASAYFA arrow right Güncel

“Adeta kabus yaşadık”

“Adeta kabus yaşadık”
YAYINLAMA: 19 Ocak 2022 / 20.11
GÜNCELLEME: 19 Ocak 2022 / 20.11
İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, “Meteorolojiden kar yağışı ile ilgili gerekli uyarı yapılmış olmasına rağmen, Türkiye'nin 6. sıradaki megakenti diye övündüğümüz Gaziantep, yöneticilerimiz sayesinde dün kara teslim oldu, adeta kabus yaşadık. Ne yazık ki dün Gaziantepli kaderi ile baş başa bırakıldı” dedi.

Yıldırım, “Kar yağışı ile ilgili olarak sadece okulların tatil edilmesinin dışında hiçbir tedbir alınmadığını gördük. Şehrin Ordu Caddesi, İpek Yolu (S. Konukoğlu Bul.), Karataş Yolu gibi en işlek caddelerinde bile binlerce insan mahsur kaldı, geceyi araçlarında ya da araçlarının başında geçirmek zorunda kalanlar bile oldu. Zaten ilçeler ve köyler ile bağlantı yollarında hala aynı sıkıntıların yaşandığını duyuyoruz. Vatandaşın yardım talepleri gece boyunca cevapsız kaldı” diye konuştu.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu konuda maalesef bu şehri idare edenlerin tamamı sınıfta kalmıştır. Kamu kurumları ve belediyeler arasında gerekli iş birliğinin ve koordinasyonun olmadığı ortaya çıkmıştır. Ama ne yazık ki bütün bunların bedelini dün vatandaşımız ödemek zorunda kalmıştır. Bir kar yağışı ile bunları yaşayan Gaziantep'te, Allah korusun ama bir afet karşısında neler olabileceğini düşünmek bile istemiyoruz. Demek ki bir şehri yönetmek sadece süslü afişler asmakla, köfteli-baklavalı toplantılar düzenlemekle olmuyormuş.” Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *