ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Adana’dan geliş, Kahramanmaraş üzerinden de gidiş yolu veriliyor 

Adana’dan geliş, Kahramanmaraş üzerinden de gidiş yolu veriliyor 
YAYINLAMA: 22 Şubat 2021 / 13.25
GÜNCELLEME: 22 Şubat 2021 / 13.25
Sürücülerin devamlı şikayetlerine neden olan Adana yolu beton asfalt yapılmaya başlandı

Şehrimizden Adana ve Ankara istikametine giden sürücülerin devamlı şikayetlerine neden olan Adana karayolu beton asfalt yapılmaya başlandı. Daha önce yaptığımız yayınlarda şoförlerin şikayetlerini dile getirmiştik. Otobüs, kamyon ve diğer otoların sık sık makas kırdığını hızını düşürmek yüzünden benzin savurganlığı meydana geldiğini bildirmiştik.

Bu önemli sorun üzerine ciddi olarak eğilen Karayolu Bölge Müdürlüğü yol kenarlarına motorları yığarak işe başladı. Mıcırların yayılmasından ve oturmasından sonra da yolun beton asfaltının dökümüne başlandı.

İlk sıralarda Nurdağı üzerinden geçen yol kapatılarak eski Fevzipaşa üzerinden geçen yoldan trafik sağlandı. Nurdağ yolunun asfaltlanmasından sonra yol trafiğe açıldı. Şimdi otolara yol Gaziantep’e geliş olarak tek istikamet veriliyor. Hurşit dağından geçen yolun asfaltlanmasına devam ediliyor. Adana istikametine ise Kahramanmaraş üzerinden yol veriliyor.

Adana-Gaziantep karayolunun yaz aylarında bitirilmesine çalışılıyor. Beton asfalt bittikten sonra otolar çok rahat bir yoldan geçme fırsatını bulacak, şikayetler de ortadan kalkacak.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *