ANASAYFA arrow right Spor

Adam Voleybol Yaz Okulları’na büyük ilgi

Adam Voleybol Yaz Okulları’na büyük ilgi
YAYINLAMA: 02 Ağustos 2021 / 20.37
GÜNCELLEME: 02 Ağustos 2021 / 20.46
Kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Adam Voleybol Yaz Okulları’na ilgi her geçen gün artıyor. 8-16 yaş grubundaki sporcular antrenör Aslı Avgın yönetiminde voleybol eğitimleri alıyorlar.

Kuruluşunun ilk yılında büyük bir başarıya imza atarak, finalde Sultanlar Ligi’nin kapısından dönen Adam Voleybol altyapı çalışmalarında da faaliyetlerine başladı. Sarı lacivertli kulüp spor okulunu açarak, Gaziantep’te ki ve bölgedeki kız çocuklarının spora ilgisini artırmak, topluma bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla çalışmalara start verdi. Altyapı sorumlusu olarak ise daha önce Sultanlar Ligi’nde ve birçok kulüpte başarıyla forma giyen Aslı Avgın getirildi.

Çok kısa bir süre önce faaliyetlerine başlamasına rağmen Adam Voleybol Spor Okulları büyük ilgi gördü. Değişik yaş gruplarındaki sporcular hafta da üç gün eğitim alıyorlar. Antrenör Aslı Avgın yönetimindeki sporcular gruplara ayrılarak, yığılma olmadan bire bir eğitimler alabiliyor.

Spor Okullarının hafta sonu yaptığı antrenmanı izleyen Adam Voleybol Kulüp Başkanı Hatice Bilginsoy ve yöneticiler İdris Bilginsoy, Oktay İncaman, Zeynep Bilginsoy ve idari menajer Sedat Torun teknik heyet ve sporcularla sohbet etti. Kulübün kuruluş amacını bugün daha net gördüklerini söyleyen Bilginsoy, “İki yıl önce bu kulübü kurarken amacımızı, hedefimizi ve neler yapabileceğimizi belirlemiştik. A takımla ilk sezonumuzda güzel bir başarıya imza attık. Gaziantep’te Adam Voleybol takımını herkesin tanımasını, bilmesini elde ettiğimiz başarıyla gösterdik. Şimdi asıl amacımız olan genç kızlarımızın spora yönelmesi, iyi gelecek elde etmelerini sağlamak ve onların hayatına küçük bir dokunuşla yön vermek amacımızı taşıyan sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Kısa bir süre önce başlayan spor okulumuza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu etti. Bugün onların antrenmanını izlerken yaşadığımız duygu inanılmaz. Hepsinin gözlerinin içi parlıyor. Bu bizleri fazlasıyla mutlu etti. İlerleyen günlerde spor okulumuzu daha kapsamlı hale getirerek, hem voleybolu çocuklarımıza sevdirmeyi, hem de yetenekli sporcularımızı tespit ederek güçlü bir altyapı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *