ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Açılış törenine Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı da katılıyor

Açılış törenine Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı da katılıyor
YAYINLAMA: 02 Temmuz 2020 / 15.03
GÜNCELLEME: 02 Temmuz 2020 / 15.03

Tamamen Gazianteplilerin yardımlarıyla gerçekleşen ve 16 milyon liraya mal olan 100. Yıl Atatürk Kan Merkezinin açılış töreni 31 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Açılış törenine Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı Necmi Ayanoğlu ile Kızılay Genel Başkanlığı yetkilileri de katılacak

Bir süre önce bildirdiğimiz atanmaları yapılan 5 hemşire, teknik elemanlar dün şehrimize gelerek göreve başladı. Merkezin Müdürlüğüne de Bakteriyolog Dr. Ali Atalar'ın atanması Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildi. Kızılay Genel Başkanlığı tarafından ataması yapılarak göreve başlaması bekleniyor.

Beş katlı 100. Yıl Atatürk Kan Merkezi inşaatı Vali Fikret Koçak'ın büyük gayretleri sonunda altı ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Vali Koçak'ın gayret teri yanında Atatürk Kan Merkezi Yaptırma ve Koruma Derneği üyelerinin katkısı da büyük oldu. Özellikle mühendis Metin Özkarslı’nın işini gücünü bırakarak tek kuruş almadan altı aydan beri inşaatın başından ayrılmaması, en küçük ayrıntılarla ilgilenmesi büyük takdir topladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *