ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AB-Türkiye İş Geliştirme Merkezi açılıyor

AB-Türkiye İş Geliştirme Merkezi açılıyor
YAYINLAMA: 16 Aralık 2020 / 14.29
GÜNCELLEME: 16 Aralık 2020 / 14.29

Gaziantep, İzmir ve Kocaeli’nde kurulmakta olan ve küçük ve orta ölçekli işletmelere başta uluslararası pazarlara açılmak üzere çeşitli alanlarda danışmanlık hizmeti verecek AB-Türkiye İş Geliştirme Merkezi Haziran ayı sonundan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Şu anda merkezde görevlendirilecek eş müdür arandığı kaydedildi.

Avrupa Komisyonu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ortaklığında, Avrupa Birliği tarafından desteklenen projenin, yerel öncülüğünü GTO’nun yaptığı, projenin 4 yıl boyunca maddi ve teknik anlamda AB tarafından destekleneceği, daha sonra kendi kendine yetebilen bir merkez olacağı açıklandı. Merkezde çalışacak yabancı eş müdür, kısa ve uzun dönemli uzmanlar projeyi yöneten konsorsiyum tarafından belirlenen merkezde yabancı eş müdür ile çalışacak. Türk müdürün görevleri şöyle sıralandı: “Eş müdürler, merkezi tüm geliştirme birimlerini de kapsayacak şekilde yabancı bir eş müdür ile müştereken yönetir ve geliştirir.

Yerel ve uluslararası çevreleri, kamu ve özel kurumlarla ilgili gerekli bağlantıları kurar. Finansal bir süreklilik sağlamak amacıyla İş Merkezini ticari anlamda yönetir. Adaylarda aranan şartlar, ekonomi, işletme veya benzer alanlarda üniversite öğrenimi görmüş olmak, 5 yılı özel sektörde olmak üzere 10 yıllık profesyonel deneyim, iletişim yeteneği, liderlik özelliği, motivasyon sağlama kabiliyet, Türkçe ve İngilizce’ye tamamen hakim olmak, (bu dillere ek olarak bilinen yabancı dil tercih nedeni olabilir.) erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekiyor” dediler.

İsteklilerin 20 Nisan 2002 tarihine kadar son başvurularını yapması gerektiği, adayların bu tarihe kadar yazılı başvurularını İngilizce olarak imc.consul-ting@komer.com.tr adresine göndermeleri gerektiği kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *