ANASAYFA arrow right Güncel

“98’inci yıl coşkusunu yaşıyoruz”

“98’inci yıl coşkusunu yaşıyoruz”
YAYINLAMA: 26 Ekim 2021 / 18.06
GÜNCELLEME: 26 Ekim 2021 / 18.06
Birlik ve beraberlik içinde yaşamamızın en büyük teminatı Cumhuriyet’tir.

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, “Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıl coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri de olan Dr. Yıldırım, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 98’i’nci yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bugün bağımsız bir ülkede, özgürce dalgalanan bayrağımızın gölgesinde birlik ve beraberlik içinde yaşamamızın en büyük teminatı Cumhuriyet’tir” ifadelerini kullandı.

Milli mücadelemiz, Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Zaferle sonuçlanan milli mücadelemiz, Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır” dedi.

Prof. Dr. Dağlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayarak, Cumhuriyetin ilanının 98’inci yıl dönümünü kutladı.

“İç ve dış düşmanlarıyla aynı anda mücadele etmek zorunda kalan, büyük bir imparatorlukken, elinde kalan son vatan toprağı bile çok görülen Türk Milleti için ‘ya istiklal ya ölüm’ dışında bir seçenek kalmamıştı” diyen Prof. Dr. Dağlı, mesajını söyle sürdürdü:

“En kara günlerimizde gerek askeri dehası, gerek vatanseverliği, gerekse liderliğiyle milletimizin umudu olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başkanlığındaki Kurtuluş Savaşı, zaferle sonuçlanmıştır.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *