ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

88 dar gelirli aile ev sahibi oldu

88 dar gelirli aile ev sahibi oldu
YAYINLAMA: 29 Ocak 2023 / 16.26
GÜNCELLEME: 29 Ocak 2023 / 16.26
Toplu konut projeleri ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Şehitkamil Belediye başkanı Mehmet Bozgeyik, gerçekleştirdikleri toplu konut projelerinin hayret ve takdirle izlendiğini söyledi.

Hükümette olsanız bizi örnek alacaksınız

Toplu konut projelerine ilişkin toplu konut idaresi yöneticilerine bir brifing verdiğini belirten Bozgeyik, “Biz 50 milyon peşin 5 milyon aidatlı bu işe başladık. Başbakan Erdoğan, şimdi çıkmış kira öder gibi toplu konut yapacağız diyor. Hükümet de olsanız bizi örnek alacaksınız. Çünkü sizi biz yetiştirdik. Bu memlekete belediyecilik zevkini biz tattırdık. Biz bu işin sevdalısıyız. Bu konutları bizim yaptığımıza inanmadılar. Bunu nasıl başardığımızı anlatınca da şaşırdılar. Brifing sonunda bizi örnek alacaklarını bildirdiler. Biz, kendimizi millete hizmet etmeye adamışız” diye konuştu.

Engelliler ve hanımlar lokali de yapılacak

Bozgeyik, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini, bugüne kadar on emekliler lokali yaptıklarını, önümüzdeki günlerde engelliler lokali ve hanımlar lokali yapmayı düşündüklerini açıkladı.

AKP’nin uygulamalarını endişeyle izliyoruz

Anahtar teslim törenine katılan SP Genel Başkan yardımcısı Cevat Ayhan SP’li belediye başkanlarının yönetimindeki belediyelerin hizmetlerinde bir kırılma noktası yaşandığını ve bu dönemin yakında sona ereceğini belirterek, “Ama biz bu nedenle yasa, kedere kapılmıyoruz. Milli görüş kadroları olarak biz bugünleri aşacağız. Yasa kapılacak, kedere kapılacak olanlar ‘biz gömleğimizi çıkardık’ diyerek başka gömleklere heves edenlerdir” diye konuştu.

AKP Hükümeti’nin uygulamalarını üzüntü ve endişeyle izlediklerini belirten Ayhan, hükümetin kendi hükümetlerinden sonrakiler gibi faizcilerin güdümünde hareket ettiğini söyledi.

Türkiye kendi coğrafyasıyla kavga eden bir ülke haline getirildi

Ayhan, “Bu hükümet, dış politikada Türkiye’yi kendi bölgesi ile, kendi coğrafyasıyla kavga eden bir ülke haline getirdi. Eğer bu hükümet izlediği yanlış yoldan dönmezse seçimde tasviye olur” dedi.

SP’nin Şahinbey ilçesi belediye başkan adayı Enver Bakırcı da Bozgeyik’in önümüzdeki yerel seçimlerde daha güzel hizmetler yapabileceğini, ilçe halkının bunu göz önünde bulundurarak oy kullanmaları gerektiğine dikkat çekti.

Bakırcı, “Bozgeyik, kalfalık dönemini tamamladı. Ustalık döneminde neler yapacağını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *