ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

75 milyona mal olan yeni İş Bankası binası hizmete açıldı

75 milyona mal olan yeni İş Bankası binası hizmete açıldı
YAYINLAMA: 17 Kasım 2022 / 11.55
GÜNCELLEME: 17 Kasım 2022 / 11.55
Altı yıl önce yapımına başlanan, bir yıl müteahhitle aralarında çıkan ihtilaf yüzünden bekleyen İş bankası inşaatı beş yılda tamamlandı. 75 milyon liraya mal olan altı katlı bina dün saat 10’da hizmete sokuldu.

İş bankası merkez şubesi müdürü Ekrem Önenli’den alınan bilgilere göre bodrum katında makine parkı, kalorifer teşkilatı ve 880 adet kiralık kasa bulunuyor. 1.katta cari hesaplar, istihbarat, takas, havale ve küçük  cari hesaplar bölümleri hizmet veriyor. 2. katta kredi, kambiyo, istihbarat, senet tahsil bölümleri bulunuyor. 3. Katta muhasebe, muhaberat, teleks ve santral hizmet ediyor. 4. katta dul ve yetim emeklilerinin maaşları ödeniyor. Yaşlı emeklilerin rahatsız olmamaları için iniş ve çıkışlar devamlı asansörle sağlanıyor. 5. kat yemekhane olarak ayrıldı. Burasında şimdilik bir çalışma yok. En kısa sürede hizmete sokularak yemek verilmeye başlanacak.

İş bankası merkez şubesi müdürü Ekrem Önenli kısa bir süre önce şehrimize gelerek göreve başladı. Önenli 17 yıl önce de Gaziantep iş bankası merkez şubesinde istihbarat şefi olarak çalışmıştı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *