ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

6 Kuşaktan beri baklavanın ustaları

6 Kuşaktan beri baklavanın ustaları
YAYINLAMA: 02 Şubat 2023 / 13.20
GÜNCELLEME: 02 Şubat 2023 / 13.20
Gaziantep’in en büyük baklava imalathanesi açıldı

Gaziantepliler artık baklava yerken, hangi şartlarda hazırlandığı kaygısını taşımayacak. Güllüoğlu baklavaları, son derece modern ve hijyen şartlarının uygun olduğu 5 katlı ana üretim tesisini hizmete soktu. Ali Fuat Cebesoy Bulvarı Sebahat Güçlü Caddesi numara 4’te hizmete giren tesisin açılışı ok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Hem modern hem de hijyen kurallarına uyuyor

Güllüoğlu Baklavaları üretim tesisinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Üretim tesisini gezen davetliler, sıradan bir imalathanenin çok ilerisinde olan tesise hayran kaldı.

Günlük kapasite bir ton

Güllüoğlu Baklavalarının 6 kuşaktır devam ettiğini, tesisin kapasitesini günlük bir ton olduğunu, ancak şu anda günlük ortalama 300 kilogram üretim yapıldığını açıklayan Ömer Güllü, “Buranın günlük kapasitesi yaklaşık bir ton. Ancak biz günlük 300 kilogram üretim yapmayı uygun buluyoruz. Güllüoğlu Baklavaları kalitesinden ödün vermeden Gaziantep ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam ediyor” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *