ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

6 kilo toz esrar 19 kilo Afyon sakızı geçirildi

6 kilo toz esrar 19 kilo Afyon sakızı geçirildi
YAYINLAMA: 27 Mayıs 2020 / 12.55
GÜNCELLEME: 27 Mayıs 2020 / 12.55

Nurdağı’nda iki kişi 19 kilo Afyon sakızıyla birlikte yakalandı. Şahısların kaldıkları yerde yapılan aramada bir kaleşnikov silah ile tabanca ve bunlara ait mermi ele geçirildi. Bu arada uyuşturucu madde sattıkları belirlenen iki kişi 6 kilo toz esrar ve bir motosikletle birlikte yakayı ele verdi.

İslahiye Kaymakam Vekili İlhan Uran’ın yaptığı açıklamaya göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Nur-dağı Jandarma Komutanlığı’na bağlı özel ekipler tarafından Nurdağı ilçesi Kartal Köyü’nde H.A. ve O.A.’nın uyuşturucu imalatı yaptık-lan evde silah bulundurdukları ihbarı üzerine eve baskın düzenlendi. Jandarma komutanlıklarına bağlı ekiplerin müşterek operasyonu sırasında 19 kilo 220 gram Afyon Sakızı, 1 kaleşnikov marka uzun namlulu silah, 9mm çapında Çekoslovakya menşeli tabanca, 1 kaleşnikov şarjörü, 1 tabanca şarjörü ve 51 tane 7.62 mm çapında mermi ele geçirildi.

Uyuşturucu ile birlikte H.A.ve Ö.A. yakalanarak gözaltına alındı. Adliye-ye çıkarılan şahıslardan H.A.’nın tutuklanmasına, Ö.A’nm ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *