ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

50 yıllık Avrupa Birliği hayalimizin önü açıldı

50 yıllık Avrupa Birliği hayalimizin önü açıldı
YAYINLAMA: 13 Eylül 2021 / 15.00
GÜNCELLEME: 13 Eylül 2021 / 15.00
Türkiye’nin 50 yıllık Avrupa Birliği hayalinin AKP iktidarı ile aşıldığını belirten AKP İI Başkanı Ökkeş Eruslu, 2004 müzakere tarihiyle yeni bir geleceğin başlangıcına imza atıldığına dikkat çekti. Adalet ve Kalkınma Partisi Şahinbey ilçe teşkilatı tarafından Grand Otel’de düzenlenen toplantıda, hükümetin göreve geldiğinden bu yana icraatları anlatıldı. Toplantıya AKP Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Üzer, Ömer Abuşoğlu, Mehmet Sarı ve Fatma Şahin ile İl Başkanı Ökkeş Eruslu ve partililer katıld

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, demokrasinin emniyet sibobunun seçimler olduğunu, tüm partilerin seçimlere girerken halka bir takım sözler verdiğini, hükümet olunca sözünü yerine getirme çabasında olduğunu açıkladı. AKP olarak seçim meydanlarında verdikleri sözü yerine getireceklerini hatırlatan Eruslu, “Avrupa Birliği’ne girmek için Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, üstün performans göstermiş ve kısa süre içinde 45 bin kilometre yol katetmiştir. Gittiği tüm ülkelerde ‘kapı kulu’ gibi veya ‘emireri’ gibi değil, sorunların çözümüne ilişkin fikir üreten, görüştüğü kişiler karşısında devlet adamına yakışır, üslup ve çerçeve içerisinde devletini ve milletini ezdirmemeye gayret eden bir tavır sergilemiştir. 50 yıllık AB hayalimizin önü açılmış ve alman müzakere tarihiyle yeni bir geleceğin başlangıcına imza atılmıştır” diye konuştu.

AK Parti’nin iktidara geldiğinden bu yana piyasalardaki güven bunalımının ortadan kalktığını, halkın umutlarının tazelendiğini ve aşılması gereken engellerin aşılmaya başlandığını söylerken, “Meclis lojmanlarının satışı gündeme getirilmiş, Bakanlık sayısı 38'den 24’e düşürülmüştür. Çiftçinin devletten alacağı destekleme parası konusunda adımlar atılmıştır. Yıllardan beri kangren olmuş baraj zedelerin alacağı ödenmeye başlanmış, yıllardan beri ödenmeyen nemalar, belli bir takvim çerçevesinde ödenmesi karara bağlanmıştır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *