ANASAYFA arrow right Spor

5 farklı kategoride 125 sporcu yarıştı

5 farklı kategoride 125 sporcu yarıştı
YAYINLAMA: 26 Ekim 2020 / 21.27
GÜNCELLEME: 26 Ekim 2020 / 21.27
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Polyment Tenis Turnuvası Cumhuriyet Kupası ve 2020 Sezonu Gaziantep Defi Ligi’nin ödül töreni düzenlendi.

 

Gençlerin geleceğe iyi bir şekilde hazırlanması için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 97’nci yılı onuruna düzenlediği Polyment Tenis Turnuvası Cumhuriyet Kupası ve Türkiye’de bir ilk niteliğinde tenis ligi olarak organize edilen 2020 Sezonu Gaziantep Defi Ligi’nin ödül töreni Büyükşehir Belediyesi Mehmet Şimşek Tenis Komleksi’nde gerçekleşti.

Cumhuriyet Kupası kapsamında 5 farklı kategoride 125 sporcu yarışırken 30 sporcu dereceye girdi.

Türkiye Tenis Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Halil Uğur ise tesisin önemini vurgulayarak Gaziantep’in sanayide, gastronomide olduğu gibi sporda da lider olacağını belirtti.

Defi Ligi kurucusu Mustafa Özyurt, modern tesisin halka sunulmasının önemini vurguladı, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

Polyment Tenis Turnuvası Cumhuriyet Kupası sonunda Büyük Erkekler kategorisinde Mustafa Özyurt şampiyon olurken, Musab Bulut finalist, Cem Karaküçük üçüncü, Büyük kadınlar kategorisinde ise Ayten Acun şampiyon, Fatma Elcik finalist ve Canan Pulat üçüncü oldu. 45+ Erkekler kategorisinde Sedat Filiz şampiyon, Seyfi Banak finalist, Gökhan Sever üçüncü, Çocuklar kategorisinde Ayda Akçayöz şampiyon, Arda Can Uğur ikinci, Samet Çupurbaş üçüncü, Yeni Başlayanlar kategorisinde ise Fatih Karahan şampiyon, Ayhan İlhan ikinci ve Ali Cem Oktay üçüncü oldu.

2020 Sezonu Gaziantep Defi Ödülleri Büyük Erkekler Kategorisi’nde 1’inci Lig’de Sedat Filiz 1’incilik kürsüsüne otururken Filiz’i Cem Karaküçük takip etti.  2’nci Lig’de Ahmet Han Çelik 1’inci sıraya yerleşirken Çelik’i Mustafa Güneş izledi. 3’üncü Lig’de Adem Uçar 1’inci olurken Bülent Kale 2’inci sırada bulundu. 4’üncü Lig’de Şahin Cengiz 1’inciliği kazanırken Cengiz’in ardından Abdullah Kür 2’incilik aldı. 5’inci Lig’de ise Mahsum Korkmaz 1’inciliği elde ederken Ender Kılıç 2’inci sıraya oturdu. Büyük Kadınlar Kategorisi’nde ise 1’inci Lig’de Aysu Özkeçeci 1’inci olurken Özkeçeci’yi Pelin Gülyuva izledi. 2’nci Lig’de Merve Gülerim 1’inci sırada bulunurken Gülerim’i Göksu Karabağlı takip etti. Çocuklar 1’inci Lig’inde de Ayda Akçayöz 1’inci olurken Arda Can Uğur 2’nci sırada yer aldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *