ANASAYFA arrow right Spor

4 takımdan 60 lisanslı sporcu mücadele etti

4 takımdan 60 lisanslı sporcu mücadele etti
YAYINLAMA: 16 Mart 2021 / 15.06
GÜNCELLEME: 16 Mart 2021 / 15.06
Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü etkinliğine ev sahipliği yaptı. Organizasyonda, 4 farklı takımdan 60 lisanslı sporu mücadele etti.

Yüzme, sualtı sporları ve sutopu branşlarının merkezi haline gelen Alleben Yüzme Havuzu’nda; Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü etkinliği düzenlendi. Müsabakalarda, U-15 ve U-19 yaş kategorilerinde performans gösteren 4 farklı spor kulübünden 60 lisanslı sporcu yarıştı.

Sutopçuların kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sutopu Takımı, U-15 ve U-19 kategorilerinde erkekler ve kadınlar müsabakalarında puan cetvelinde zirveye yerleşti.

Türkiye Sutopu Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü Cengiz Bingül, sportif etkinliklerin gençlerin milli ve manevi duygularının gelişmesine büyük katkı sağladığını kaydetti. İl Temsilcisi Bingül,  sutopu branşında düzenlenen organizasyonun ardından yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Şehitkamil Belediye Başkanlığımız ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve federasyonumuzun büyük destekleriyle ilimizde ve bölgemizde sutopu branşında faaliyetlere katılan lisanslı sporcu sayısında önemli bir artış oldu. Düzenlenen organizasyonlar bir yandan çocuklarımızın ve gençlerimizin branşa özgü teknik gelişimlerini sağlarken bir taraftan da onların milli ve manevi duygularının gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Alleben Yüzme Havuzumuzun ev sahipliğinde düzenlenen müsabakaya katılan tüm spor kulüplerimizi, yarışmacı sporcularımızı tebrik ediyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *