ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

3 gün içinde şehre aralıklı su verilecek

3 gün içinde şehre aralıklı su verilecek
YAYINLAMA: 08 Temmuz 2021 / 13.05
GÜNCELLEME: 08 Temmuz 2021 / 13.05
Şehre üç gün su verilmeyecek

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamadan öğrenildiğine göre şehrimize üç gün su verilmeyecek. Bu nedenle 12 Kasım’dan itibaren suları tasarruflu kullanmak ve önceden tedbir almak gerekiyor.

Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü, Kartalkaya barajının çıkış vanalarındaki arızanın giderilmesi için çalışmalar yapacak. Bu arada boruların içinin de temizlenmesine çalışılacak.

DSİ Bölge Müdürlüğü onarım işinin en az dört beş gün içinde bitebileceğini bildirdi, Belediye ise halkın uzun süre susuz kalmaması için işin çabuklaştırılmasını istedi ve üç gün süre tanıdı. Tanınan süre içinde işin bitirilmesine çalışılacak. Fakat onarım daha da uzayabilir. Bu nedenle vatandaşların üç gün için değil beş gün için tedbirli olması gerekiyor. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Kartalkaya barajının çıkış vanalarındaki arızanın DSİ tarafından yapılacak onarım nedeniyle 12 Kasım 1982 günü saat 24’ten itibaren tüm kentin suları kesilecektir. Onarım üç gün sürecektir. 16 Kasım 1982 günü kente normal su verilecektir. Bu tarihe kadar üç gün şehre su aralıklı olarak verilecektir.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *